Diuen que hom és el que ha fet a la vida i amb això ja n’hi ha prou com a targeta de presentació. Potser és veritat, potser no. En qualsevol cas, nosaltres hem treballat molt però potser no hem tingut la necessitat d’explicar la nostra tasca com a promotors de música. No hem tingut la necessitat d’explicar-nos o no n’hem sabut prou.

Tanmateix, hem volgut endreçar la casa i netejar-la. De tant en tant, els tallers mecànics també necessiten fer-se un rentada de cara. Nosaltres no som una excepció.

És per això que hem volgut canviar la nostra imatge corporativa, la web i donar entitat pròpia als nostres projectes més ambiciosos com l’Espai Vapor o Indirecte Ràdio Podcast, els Bucs Baumann o com a “partners” imprescindibles de la programació Terrassa Música Moderna – TMM.

 

Després de més de 13 anys de vida concentrats en la promoció de la música des de l’exhibició, la formació, la comunicació, la difusió i la creació, Indirecte es renova per anar més lluny. És quasi un acte d’afirmació, de marcar paquet (si voleu),….

 

Nosaltres som Indirecte, el primer sàtel·lit de música independent al Vallès.

 

….i anem a totes.