La present pàgina web (www.indirecte.org) és propietat de l’Associació per a la Promoció Cultural Indirecte, amb NIF G63770390
www.indirecte.org es concep com un portal d’informació sobre la programació oficial de música moderna de l’Ajuntament de Terrassa.
L’accés a aquesta pàgina web implica que l’usuari coneix i accepta les advertències i informacions legals, condicions i termes d’ús aquí descrits, pel que li recomanem que llegeixi atentament aquest contingut si vol accedir i fer ús de la informació i els serveis oferts des d’aquesta pàgina web. La informació aquí present podrà ser modificada o substituïda pel seu titular en qualsevol moment i sense previ avís.
Per a qualsevol consulta, suggeriment o queixa pot contactar amb el responsable a través de l’adreça de correu electrònic info@ indirecte.org.


1. CONDICIONS GENERALS D’ÚS.
Les següents condicions generals regulen l’ús i accés a la pàgina web www.indirecte.org, la finalitat és informar de manera pública i gratuïta, oferint als usuaris informació, serveis i continguts via web.
El propietari pot adoptar totes les mesures al seu abast per impedir qualsevol tipus de conducta contrària a les lleis espanyoles i cooperarà amb les autoritats competents en la identificació dels subjectes responsables de les accions que puguin suposar violacions de les lleis o condicions aplicables al present lloc web.


2. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.
Els continguts, documentació, imatges, gràfics, marques, logos i disseny que formen aquesta pàgina web són propietat del propietari del lloc web, o en el cas de cessions, dels seus respectius propietaris, i es troben degudament protegits de conformitat amb la normativa espanyola i internacional sobre Propietat Intel·lectual i Industrial.
Excepte autorització prèvia, expressa i per escrit es prohibeix qualsevol transmissió, cessió, venda, lloguer, i o comunicació pública d’aquesta web o del seu contingut.
Les persones o empreses que remetin qualsevol tipus d’informació o contingut a www.indirecte.org, es comprometen que la mateixa sigui veraç i no vulneri o infringeixi qualsevol dret de tercer ni sigui contrària a la llei i l’ordre públic.
Si vosté. Creu que qualsevol contingut i / o informació d’aquesta web vulnera un dret legítim o la normativa vigent no dubti en contactar amb nosaltres en la següent adreça de correu electrònic: info@indirecte.org.
El propietari es reserva el dret de modificar el contingut i informacions disponibles en el present lloc web, en qualsevol moment i sense previ avís.

3. PROTECCIÓ DE DADES. POLÍTICA DE PRIVACITAT.
En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que les dades facilitades a l’hora de realitzar comentaris, incloent la direcció IP de l’equip des del qual s’accedeix, seran incloses en un fitxer el titular del qual és el propietari d’aquesta pàgina web, i seran utilitzades únicament per a la gestió dels comentaris d’aquesta bitàcora i el seguiment de les estadístiques d’accés. Aquestes dades seran tractades de forma confidencial, aplicant les mesures tècniques o organitzatives establertes en la legislació vigent per evitar el seu accés, manipulació o eliminació indeguda, sense que, excepte consentiment exprés per part del seu titular, hagin de ser cedides a altres entitats o terceres persones fora dels casos legalment permesos. No obstant això, l’usuari pot, en qualsevol moment, exercir els seus drets d’accés, cancel·lació o rectificació en relació amb aquestes dades, sol·licitant-ho a l’adreça info@indirecte.org.

4. RESPONSABILITAT.
El propietari del web no es fa responsable dels danys ocasionats en els sistemes informàtics dels Usuaris per causes alienes a la seva voluntat, ni d’aquells que siguin produïts per l’existència de virus informàtics a Internet.
El propietari del web no serà responsable dels eventuals danys i perjudicis que puguin ocasionar-se per la falta de disponibilitat i / o continuïtat d’aquest lloc web i dels serveis que s’ofereixen en ell.
L’Usuari respondrà, i estarà obligat a indemnitzar el propietari del lloc web, per qualsevol dany o perjudici que pogués derivar-se de la utilització i / o consulta d’aquest lloc web, infringint les condicions generals o la normativa vigent.


5. JURISDICCIÓ.
Qualsevol controvèrsia o conflicte que eventualment pogués derivar-se de la interpretació i compliment de les presents Condicions Generals, serà sotmès a la jurisdicció dels Jutjats i Tribunals de Barcelona.