Espai Vapor pretén ser un lloc obert a la ciutat i atent a les noves tendències que apareixen a l’escena musical. Combina propostes musicals de solvència i prestigi amb propostes de l’escena local de la ciutat que creiem interessants i cal donar sortida.

PROGRAMACIÓ, PROMOCIÓ I DIFUSIÓ:
La programació artística corre a càrrec de Indirecte. L’entitat es fa càrrec, a més de la programació, de la gestió, la promoció i difusió de l’espai. Indirecte cerca sempre un equilibri entre propostes locals i foranies que segueixin una línia estilística variada dins l’escena independent. Té molt present que el projecte ha de ser festiu perquè l’Espai Vapor s’emmarca dins la Festa Major de Terrassa com a oferta lúdica i cultural.

PRODUCCIÓ:
La Producció corre a càrrec de l’Ajuntament de Terrassa. Aquest es fa càrrec dels suministraments electrics, equips de so i llums, escenaris, lavabos químics, taules, cadires, tanques,contracte les empreses proveïdores. Tanmateix, Indirecte complementa aquesta producció, afegint elements que fan més atractiu l’espai. També assesora l’Ajuntament en la producció tècnica de so i il·luminació; i fa d’enllaç en relació a les necessitats que tenen els col·laboradors externs.

ORGANITZACIÓ I COL·LABORACIONS:
L’organització de l’espai corre a càrrec de Indirecte i l’Ajuntament de Terrassa. Tanmateix, es vol implicar a diferents actors i àgents de la ciutat per sumar esforços i cubrir les necessitats de l’esdeveniment, així com assegurar el màxim de públic possible. S’ha volgut crear un espai amable on es pugui disfrutar de música en viu i sessions de dj’s, tot sopant o fent una copa. Espai Vapor disposa d’una barra i terrasses on poder menjar o beure qualsevol cosa. Tot, obviament, amb accès gratuit.